25.07.2024 | Redakce

FK Teplice má novou hymnu!



FK Teplice má novou hymnu a na svědomí ji má populární skupina Kabát, jejíž členové jsou velkými fanoušky klubu a někteří z nich dokonce v mládí hráli za jeho mládežnické týmy. Skupina Kabát vdechla nový život fanouškovskému popěvku „Nad Bouřňákem zakroužilo hejno ptáků“, který se v Teplicích mezi fanoušky zpívá již po desetiletí.

Kabáti připravili nové aranžmá této skladby, Milan Špalek pak také text druhé sloky. Na samotném nahrávání se podílela nejen kompletně skupina Kabát, ale také další hudebníci z Teplic, nechyběl mezi nimi ani další velký fanoušek Teplic Kamil Střihavka. Hymnu si při nahrávání zazpívali také legendy klubu a zástupci fanoušků.

Na sociálních sítích je zatím možné si pustit audio verzi hymny spolu s jejím textem, aby se ji fanoušci mohli naučit před sobotním zápasem se Spartou. Před zápasem, přibližně deset minut, před výkopem totiž dorazí Kabáti spolu s dalšími osobnostmi představit hymnu a poprvé se na Stínadlech rozezní, aby si ji mohli fanoušci zazpívat.

Tak doražte v sobotu na stadion včas, ať nezmeškáte premiéru hymny přímo na stadionu! Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji ZDE.




×
Dnes v 11:00 | B-tým
FK Teplice
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí