04.02.2024 | Redakce

Přípravné utkání: Dukla Praha - FK Teplice 0:5 (0:0)

Teplický tým dnes odehrál poslední přípravné utkání v zimní přípravě dnes v Blšanech, kde se utkal s druholigovou Duklou Praha.

Hned v úvodu zápasu zahrozil Daniel Fila, který se uvolnil ve vápně a z úhlu prověřil brankáře Dukly. V páté minutě měl velkou příležitost Marek Beránek, ke kterému se odrazil míč po závaru ve vápně, ale nedokázal míč dostat až do sítě. Brankáře Radu pořádně protáhl po čtvrthodině hry ty také Lukáš Mareček, který to zkoušel z hranice vápna technickou střelou. Ve 23. minutě se ukázala spolupráce Gninga s Filou, český reprezentant do jednadvaceti let mířil dobře do spodního rohu branky, ale Rada vytáhl míč na roh. Podobně si brankář Dukly vedl proti dalšímu pokusu Fily krátce před poločasem.

Do druhé půle vstoupil teplický tým se dvěma změnami v sestavě, místo Hronka s Labíkem nastoupili Urbanec se Švandou. Skóre zápasu dokázal otevřít v 56. minutě po rychlém brejku Daniel Fila, který bezpečně proměnil svůj sólo únik. Druhý gól přidal po minutě na hřišti Mohamed Yasser, který se rovněž prosadil úniku tváří v tvář brankáři. Třetí gól pak přidal skákavou střelou z dálky Daniel Trubač čtvrthodiny před koncem. Trefil se také Roman Čerepkai, který se prosadil v 81. minutě a po něm podruhé také Mohamed Yasser, který završil skóre na konečných 5:0.

Už příští týden odstartuje FORTUNA:LIGA a žlutomodří se hned na úvod představí na domácí půdě. V neděli 11. února od 15:00 doma přivítají Zlín. Vstupenky na utkání jsou v prodeji ZDE.

Dukla Praha - Teplice 0:5 (0:0)

Branky:
56. Fila, 70. a 88. Yasser, 75. Trubač, 81. Čerepkai.
Sestava Teplic: Grigar - Kričfaluši, Knapík (69. Bílek), Mićević (69. Tsykalo) - Hronek (46. Švanda), Mareček (69. Bednár), Beránek (69. Vachoušek), Labík (46. Urbanec) - Trubač - Fila (69. Yasser), Gning (69. Čerepkai).




×
Dnes v 17:00 | A-tým
FK Teplice
AC Sparta Praha