před 3 dny | Kryštof Burger

Stínadla i Chance Liga se připravují na novou sezónu

Před nadcházejícím ročníkem nemají napilno jen hráči, i samotný stadion a zázemí klubu potřebuje svou letní přípravu.

Co se aktualit týče, měli bychom začít připomenutím nové domácí i venkovní sady dresů. Obě byly odhaleny včera a jsou nyní k dostání ve fanshopu nebo k objednání na našem eshopu.

Na první pohled možná nejviditelnější úpravou přímo na stadionu je výměna trávníku. Ten už se zelená a na domácí utkání se Spartou by měl být v ideální kondici. Dále proběhly rekonstrukční práce v útrobách AGC Arény, například v kabině A mužstva, a v současnosti probíhá čištění a oprava betonu na východní tribuně. Pod ní se připravuje další změna, tou bude rozšíření LED perimetrů, které slouží jako reklamní plocha pro partnery klubu.

Potěšit fanoušky můžeme i pokračováním zápasových fanzón v další sezóně. V těch také chystáme novinky, které budeme představovat před jednotlivými domácími duely.

Na zápasy se už chystá také poskytovatel cateringu na Stínadlech společnost Stalleys Catering. Ta měla na stadionu v sobotu velké školení personálu, aby byla dobře připravena na první domácí zápas, kterým bude zatěžkávací zkouška s pražskou Spartou.

Změny se netýkají jen samotných Stínadel a dresů, ale i celé nejvyšší soutěže. Ta od nového ročníku ponese název Chance Liga. Logo i další grafické prvky této nové éry se promítnou do klubové i ligové komunikace, nyní jsou k vidění na webu vnovemdresu.cz. Aktuálně se také postupně začne pracovat na výměně ligového brandingu na stadionu.

Pokud už se nemůžete dočkat nového ročníku ligových klání, tak nezapomeňte, že stále jsou v prodeji také permanentní vstupenky, veškeré informace k jejich prodeji najdete v tomto článku.