13.10.2022 | Novák Jaroslav

V neděli B-tým na Stínadlech s Hradcem

V neděli 16. 10. hostí B-tým Sklářů v mistrovském utkání 11.kola Fortuna ČFL tým FC HRADEC KRÁLOVÉ B. Utkání má výkop dopoledne v 11:00 na UMT stadionu Na Stínadlech

Jako hlavní rozhodčí utkání odřídí dvaačtyřicetiletý sudí Vít Šťastný. Na čarách mu budou s praporkem asistovat čtyřiadvacetiletý Antonín Bohata a třicetiletý Martin Bahník. Delegátem utkání je devětapadesátiletý Václav Bouše z Karlových Varů.

FC HRADEC KRÁLOVÉ B je aktuálně na 10.místě tabulky ČFL se ziskem 12 bodů s bilancí 3 výhry - 3 remízy - 4 porážky s celkovým skóre 9:13. 

Přehled dosavadních výsledků FC HRADEC KRÁLOVÉ B - ČFL 2022/23:

Hlavní trenérem rezervy FC Hradec Králové je zkušený sedmapadesátiletý Aleš Čvančara. Jako asistent působí u hradecké rezervy bývalý ligový hráč, dvaačtyřicetiletý Pavel Krmaš. Vedoucím mužstva je jednasedmdesátiletý Slavomír Kalousek.

Nejlepšími střelci Hradce Králové jsou v dosavadním průběhu aktuálního ročníku ČFL s dvěma brankami Matěj Koubek (19), David Jurčenko (24) a Daniil Holovatskyi (23). 

Nejvíce odehraných minut v aktuální sezóně v dresu Hradce Králové mají kapitán Jakub Kosař (21), Martin Hlaváč (18), Daniil Holovatskyi (23) a David Doležal (10). 

Nejvíce odchytaných minut v brance hradecké rezervy má mladý dvacetiletý Marek Čábelka (12), který odchytal celkem 4 zápasy. Po třech zápasech mají na svém kontě zkušení brankáři, devětadvacetiletý Patrik Vízek (20) a jednatřicetiletý Pavol Bajza (20).

Kompletní soupisku FC Hradec Králové B najdete ZDE.

Poslední vzájemné soutěžní utkání v rámci uplynulého soutěžního ročníku ČFL 2021/22 sehráli oba týmy v neděli 20. března 2022 na přírodním trávníku Slavie Hradec Králové a tento duel skončil výhrou hostujících Teplic 1:0, když jedinou a vítěznou branku vstřelil ve 34.minutě prvního poločasu Dominik Procházka.

PREVIEW

Banner Ustecký kraj Banner Ustecký kraj