2.kolo | 29.6.2024 | Vlašim
FC Sellier & Bellot Vlašim - FK Teplice
11:00
před 3 dny | Kryštof Burger

V sobotu Teplice vyjedou do Vlašimi

Ke druhému přípravnému utkání zavítají Teplice do Vlašimi. Soupeř ze Středočeského kraje je žlutomodrým fanouškům známý hlavně z barážového klání v roce 2022.

Zmíněné dvojutkání dopadlo, jak si většina návštěvníků klubového webu jistě pamatuje, domácí výhrou 3:0 a následnou remízou 2:2. Od té doby se oba celky střetly ještě dvakrát, pokaždé s vítězným koncem pro FK Teplice. V posledním duelu, hraném téměř přesně před rokem, ztratila Vlašim vedení v samém závěru po slepených gólech Jakuba Urbance a Tadeáše Vachouška.

Severočeši se pokusí navázat na vítězství z uplynulé soboty, kdy v úvodním přátelském utkání nejtěsnějším rozdílem porazili Viktorii Žižkov. Je však opět nutné zdůraznit, že v této fázi přípravy jde stále převážně o budování fyzičky před novou sezónou. ,,Program tohoto týdne bude podobný tomu uplynulému. Dopoledne budeme nabírat kondici a odpoledne strávíme na hřišti,‘‘ naznačil asistent trenéra Jan Rezek. Jeho kolega Ondřej Prášil si zase pochválil, že se týmu vyhýbají zranění: ,,Takhle na začátku je nejdůležitější, aby hráči byli zdraví, což se daří,‘‘ uvedl pro klubový web.

Do druhého tréninkového týdne se zapojí už i všichni hráči, kteří se teprve vraceli do České republiky. Žádné další změny v kádru oproti posledním zveřejněným informacím nenastaly. Výkop ve Vlašimi je stanoven na 29. června od 11:00. Měl by být zajištěn i stream z utkání ZDE.