08.02.2024 | Redakce

Ve fanzóně budeme soutěžit o Nintendo Switch!

Vyhrajte Nintendo Switch! Ve spolupráci s naším esportovým týmem FK Teplice esports jsme si pro vás připravili něco, co tu ještě nebylo. Po celou jarní část budete moct soutěžit o nadupanou herní konzoli, kterou si můžete brát i na cesty.

Co proto musíte udělat? Je to jednoduché! Dojít na domácí zápas, zastavit se ve fanzóně, která je vždy dvě hodiny před startem utkání, a zahrát si EA FC. Máte dvě možnosti, jak můžete získávat body do celkového hodnocení:

a) Zahrát si na legendární obtížnost zápas (poločas 3 minuty). Pokud vyhrajete, získáváte tři body. Pokud bude remíza po standardním hracím čase, získáváte jeden bod.

b) Chcete větší výzvu? Pojďte zkusit vyzvat našeho esport hráče! Zde platí zisk bodů dvojnásobně! Za výhru šest bodů, za remízu dva.

Průběžnou tabulku zveřejníme online, ať si můžete průběžně kontrolovat výsledky. Ta bude zhotovená v následujícím týdnu. Při posledním domácím utkání hráč s největším počtem bodů vyhrává herní konzoli NINTENDO SWITCH!

Veškeré informace vám vždy moc rád sdělí na stánku fanzóny Štefan Šraga. Pokud nebudete něco vědět nebo se budete chtít zeptat, hledejte tedy Štefana. Věříme, že tato netradiční soutěž vám udělá radost a spojíme fotbal s esportem ještě více. Spolupracujeme s organizací Nessus Gaming již pět let, vyhráli jsme řadu turnajů a věříme, že další ještě přijdou.

Fanzóna probíhá vždy dvě hodiny před zápasem. První hodinu a půl si mohou jednotliví hráči zahrát maximálně dva zápasy, abychom zaručili, že se dostane na co nejvíce hráčů. Posledních 30 minut už bude klasická ,,fronta" a na koho se dostane, ten bude hrát.

Vidíme se tedy na zápase se Zlínem. Kdo zkusí své štěstí?




×
Dnes v 17:00 | A-tým
FK Teplice
AC Sparta Praha