12.01.2023 | Redakce

Zítra nastoupíme proti Kecskeméti TE

Teplický tým se ani nenadál a už ho čeká první utkání v rámci tureckého soustředění, navíc proti velmi silnému soupeři - druhému týmu maďarské nejvyšší soutěže.

Soupeřem žlutomodrých totiž bude celek Kecskeméti TE, který je v domácí soutěži hned za vedoucím Ferencvárosem. Ztrácí na něj osm bodů, ale vévodí zbytku pole a drží stříbrnou pozici. Utkání se bude hrát netradičně na 2x 60 minut.

Největším úspěchem bílofialového celku je vítězství v domácím poháru v roce 2011, po kterém si zahrál i předkolo Evropské ligy. Pro teplické fanoušky bude tento tým známý také tím, že si v jeho dresu před příchodem do Teplic zahráli Franci Litsingi, Eugene Salami nebo Luis Ramos.

Z utkání, které se bude hrát od 15:00 místního času, tedy od 13:00 toho českého, sice na našich stránkách nepoběží přímý přenos, ale pokud nám to to internetové a technické možnosti dovolí, tak chystáme živě highlighty ze zápasu prostřednictvím systému Sport.Video v naší aplikaci. Jednotlivé pasáže ze zápasu zde budou v sekci VIDEA - sestřihy mládeže a žen, se kterou je systém Sport.Video propojený. Aplikaci FK Teplice můžete stahovat pro zařízení s operačním systémem iOS na App Store ZDE, pro zařízení s operačním systémem Android na Google Play ZDE.